Wednesday, July 14, 2010

my sisters wedding part 2


hihihi. memang dah lama sangat kesah ni tak bersambung.... :P mebi sebab pengantinnya dah basi kot? hahaha. aku memang suka sebut alongku dengan abg ipar ku pengantin basi.. sebabbbbbbb dorang panggil aku kelinting kuning!! cisssssss!#@$% =D

hari kames 3 june.. (hari terakhir kakak ku sebagai anak dara.. ahaksssss :P)

pagi tu.. aku bangun lambat. hahah. sebab malam tu dorang duk pasang pelamin kan.. aku pulak tak rase nak tido dengan senang. padahal pengantin dah selamat berlayar ke mane tah =P jadi pagi tu, lepas bangun.. bedal nasi lemak untuk energy, ceehhhhh. ktroang pon stat la kemas2 rumah lagi ape yang patut. and planning untuk hari tu, buat bunga rampai dan prepare telur rebus.

tetibaaa dalam 10++ gitu, orang kemah dah datang nak pasang kemah dah. gilak ah. sebenarnya suruh pasang petang tapi dorang takut petang hujan. so dorang datang pagi. ok la kan.. daripada tak datang, lagi haru :P aku pon tengok2 dorang buat kerja itu ini semua..pastu dah tengah hari..

pastu along ku ponnn pergi sambung die punye spa spa apekebenda semua tu. haha. die kate orang sapu scrub seluruh badan die and die cakap memang segan laaaaaa. siap pesan kat aku, before nak pergi pastikan licin ya segala tempat tempat yang harus licin. hahaha. eh bole ke ceta ni kat blog??? hahaha.

sebab die cakap memang kena pakai panties yang pakai buang tu je =P okay, nak tau lebih lanjut, tanye sendiri kat along aku. aku takde pengalaman lagi ya hihihi.

petang tu, telur pon sampaiiiiii. so ktorang pon mula la operasi pilih telur dan asing kan yang mane retak2 semua tu. retak2 tak bole yaaa. takut telur tak elok since majlis nya kan hari sabtu. rebus nya pulak petang kamis.. so kena pilih yang tak retak je untuk masuk dalam tempat telur. hee. oh ye, telur ni suruh caterer yang beli and rebuskan and hantar dekat rumah =P

banyak gilerrrrrr :P

motif??? macam la orang tak kenal tu telur kan?? haha

okay, yang kasar kasar tu.. aku la yang hiris. yang halus tulus mulus tu adikku intan yang hiris. ngeee~


sebenarnya ade la kejadian yang tak bape nak besh berlaku. tapi macam x baik cerita kat sini. sooo takyah la ceta. hihi. taknak tutup periuk nasi orang lain. heee. lagipun mebi, ktorang je yang kena camtu and orang tu tak sengaja. takpela. :)

okay dah. sambung part 3 nanti =P which is.. aku tak tau bila nak sambung. mungkin, bulan depan kot?? hihihi.


3 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

erk...kejadian apa nyah? aku tau ke x kejadian tuh????

whooz said...

memang kasar lah cik mun. aku pandangdenganmatatakpakaispek pun nampak..hehehhehe :P

mun-e said...

along : malas nak layan ko. :P

huzz: hahhaha. tak reti la nak buat halus2 :P ala xpeee lagipun nak campak2 kat pengantin je. hehe