Friday, July 23, 2010

lata iskandar :)


hari tu gi cameron lalu ikut tapah. mak aihhhhhh. jalan pusing pusing pusing tu. sebbaik aku awal awal dah telan pil mabuk baki dari gi medan aritu. hahah.

pastu pil tu siap pass around lagi sebab ade ofismate (name dirahsiakan :P) yang baru sampai lata iskandar ni je muka dah pucat pening pening.. kekeke.

sape2 nak naik cameron dari tapah, memang kena makan pil mabuk dulu.. tau tau.. (psssssttt aritu RR pon ngadu pening2 mase die g cameron hari tu. kahkah. lemah rupenya tunang saya ni :P :P )


pijak pijak air :P

eh.. kami bukan amik gambar bersama tau tau :P korang focus kat air terjun kat belakang tu je tau tau.

buat aksi konon konon nak terjatuh.. hahah sengalll :P

kami adalah sangat hepi hepi!! hehe.

skang dah suka dah dengan ofismates :) rase macam taknak tukar kerja 4 the next 2 years :P (nape 2 years je? haha)

okayyy sambung lagi ya ;)


1 comment:

Nur Sakinah said...

wahh! sgt best! huk huk :)