Saturday, July 31, 2010

kembali bersiaran :P


salam :) haiii :)

hampir seminggu tak update blog. hehe. ade sorang tanya napa ko tak update blog? merajuk kah? haha. soooo funny nak merajuk dengan sapa pula kan? :)

minggu ni aku bizi gilerrrr dengan kerja kat ofis. faktor yang menyumbang aku malas nak update blog. AM ku akan pergi ke canada selama sebulan untuk training next week dan selepas balik dia kena transfer masuk team lain pulak. maka tinggallah aku dengan seorang SAP je dalam team ktorang. pastu, SAP pulak skang tengah pregnant 7 bulan. which is lepas AM masuk team lain, SAP akan cuti selama 2 bulan. huhu. silap2 SAP mintak lanjut lagi cuti. sape tahu kan?

sebab tu la since last week lagi kepala aku ni kena sumbat sume benda. sebab manager pon nak tahu sameade aku bole support tak semua benda lepas ni. (3 minggu untuk tahu sume benda, wut do u expect? huhu)

maka, aku adalah bakal key person yang akan support segala2 nya selepas ini!! T__T. aku okay lagi kalo bab development, masalah besar yang aku takut, email2 production problem yang bakal kunjung tiba. huhu. sempat tak nak cari keja lain skang? :P


harap harap aku akan ok la.. nak berusaha sebaik mungkin. mane tahu sebab aku sangat bagus (ecehhh) next year gaji naik sampai 4K+++

wahhh berangan :P

hmm ok la malas nak ingat pasal kerja. kan ke weekend ni? hehe. esok, nak survey2 kain nikah kat jalan TAR. sambil tu nak cari jugak kat mane ade jual accessories kepala / veil / tudung kawen yang tantekkk :P kalo sempat, nak g pameran kawen kat JJ AU. dd yang bagitau pasal pameran tu heee.

babaiiiiiiiiiii. entry cameron, nanti2 aku sambung lagi ya. hee.


1 comment:

dd dudu said...

huhuhu sok klu pameran tu xde jgn kejar aku ;p