Saturday, July 10, 2010

kangen bangatttt


jap lagi saya nak balik ke kampung :) plannya patut esok baru balik tapi ade urusan lain juga maka balik hari ni. kejap lagi.

minggu ni dengan minggu lepas banyak gilerrrrrrr kerja. tahap hari hari balik nak dekat pukul 7. (kalo kat ofis ku pukul 7 tu dah dikire lewat :P) sampai takde masa laaaa nak ngedate kat sogo macam selalu. huhuhu.

dah la minggu lepas tak jumpe pon RR ku. pastu meleret ke minggu ni pulak. pastu kames aritu dah merajuk la pe lagi :P merajuk sebab aku bz pastu die pon bz pastu masing masing sama sama bz so tak dapat jumpa so majuk =D

tapi smalam dah lepas rindu la gi jumpe kejap. kejap tak kejap ponnn sempat rembat 2 tshirt baru nak pakai g cameron next week. weweweeeeeee. tapi salah 1 nya aku tengah pakai dah pon skang. hahaha.

memang aku sangat kagum la pada orang yang hubungan PJJ ni. seyes eh. cemane korang leh handle tak jumpa tak tentang mata. tah. mungkin aku jenis nak kepit je kot. haha. ade gaya queen control ni. hiksss.

tak sabarnyaaaa. semalam jumpa sempat bincang pasal kaler tema and tarikh nikah. so alhamdulillah mak ku pon dah setuju nak buat tarikh tu. cume kaler tema ku ditolak mentah mentah oleh adik badik ku. cissssss :P terpakse fikir lagi kaler ape :P

pastu ade la salah sorang adik badik aku ni suruh aku pakai produk natasya. cehhh! =P aku dulu dah dipengaruhi suruh pakai tia amelia masa aku nak tunang dulu, amek ko 2 minggu lagi nak tunang tetiba muncul jerawat kat dahi. hoh! aku memang sesuai dengan garnier je. selama 3 tahun aku pakai garnier memang jarang ah jerawat muncul. garnier memang bagus, tak caya korang g try. hehe.

persoalannyaaaaa. walaupun kulit ku hitam hitam si tampuk manggis gitu, tapi aku comel ok!!

hahahaha matiklaaaa perasan abes =P

okay dah. nak balik kg dah. tata titi tutu.

comel kan??? sape cakap tak memang lah dia.

hahah. mengong =P

4 comments:

dd dudu said...

ooo ko pakai garnier kee, hik2 leh ganti fasha jadik duta garnier heheheh

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

allolololoolololol comeinya...mcm kelinting kuning....lalalalal~~~~ p/s : geram dgn si sotong paul!

whooz said...

http://pengantinpedia.blogspot.com/

kot2 nak buat rujukan :)

mun-e said...

dd: yee sbb itu aku cantik macam fasha. hahaha. eh ko ngaku kan die cantik? :P

along: cissssss! pe kaitan dgn sotong pulak.

huzz: oooo huzz dah survey2 ehhhh :P tq2 dah bace dah. hee