Monday, July 26, 2010

hope 4 the best.


dari comment along ku mase entry khas untuk die before die kawen..

entry nih plg sedih dan bermakna utk aku sebelum aku kahwin... sayang semua adik2 aku.. dan aku pun selalu risaukan kau... nnti siapa nak jaga kau... kau kan lembik sikit...hahahah....alhamdulillah... RR hadir dan aku boleh berkahwin dengan aman dan tenteram sebab kau dah ada penjaga yg bakal menggantikan tempat ku... amin...

------------------

insyaAllah.. dengar tu bibie =) along meletak sepenuh kepercayaan tauu kat bibie.. (RR mesti geli nak bace ni sebab die tak suka aku panggil die dengan panggilan itu.. hahah geli katenya)

hari ni 26hb72010 menandakan kami dah bertunang selama 7 bulan sudahh... :)

ermm..

blog ni mungkin akan silent untuk seberapa ketika.. aku akan kembali menulis bila sampai mase nya.. insyaAllah.. till then, korang semua jaga diri baik baik ya :)


4 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

aku kusut skrg...x heppy... luaran heppy tapi dlaman.... Allah yg Maha Mengetahui... Allahu Akbar...!

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

selamat ulangtahun pertunangan...:)

Mama Hanim said...

mun-e nk gi mana tu?

cronyz said...

muni...
pesal ko nk ke mana? sedih x dpt baca blog ko lagi... :(

p/s: pdhal dh bape bulan aku x bc blog ko, ari ni je..heheh