Monday, July 19, 2010

gediknesssssss =P


nak update blog dengan gambar2 bercuti di cameron.. tapi camera tetinggal kat ofis pulakkkkk :)) tadi transfer semua kat ofis pastu tinggal camera dalam laci hahah.

so, esok je lah ya =P

tadi jumpa tunangku.. kate kate hikmat untuk hari ni ialah "napa tergedik gedik ni???" hahahaha. setelah aku tergedik2 suruh die angkat 2 gelas berisi teh tarik dengan kate "berat laaa gelas ni" pastu bila die nak angkat cakap "eh takpeee. saje je heee" haha. saje mengada. biase la.. kadang pen dengan kertas pon dikate kan berat =P

pastu bila die call tanya kat mane aku jawab "dekat hati mu"

hahah. poyo =P tu yang dapat kate kate hikmat "nape tergedik gedik ni???" :'D

pssssst: adakah along ku bakal..??? ayak ceta kawen ko aku tak abes lagi ni haaa. baru part 2. =P


2 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

erk...ko jgn nak reveal apa2 lagik... nih tgh day 2... tunggu sampai jumaat or ahad ni...

Mama Hanim said...

cepat2 nk tgk picca ni..