Thursday, July 1, 2010

gatal gatal tangan tanda nak dpt duit :P


Dear blogger, Good news! Your cashout of RM ***** has just been marked as 'Sent' in our system, meaning the cheque is on its way. If you do not get your cheque within one month, kindly notify us, as cheques are only valid up to six months.


yayyyyyyyyyy dah ade kabar berita cek dari nuffnang :D

cek dari LHDN ape ceta plak? jangan sampai aku bakar LHDN cawangan PJ tu kang *muka garang*

:P

sebenarnya aku penah bercita cita nak kumpul duit nuff banyak banyak (banyak ke?? haha) pastu nak cash out then silent daripada dunia blogging ni. hihi. pastu nak tunggu aku kawen.. dapat baby.. mase tu baru la nak buat come back (wah mcm artis pulekkk ade come back come back.. muahaha) nak buat entry kesah hidup ape yang berlaku kat aku selama aku menyepi 1-2 tahun tu. hahah.

suci tak cita cita aku? =P

tapi tetiba tak jadi pulak sebab lepas aku cash out nuff aku, aku tengok kadar duit tu naik macam cepat la pulak. hihi. tetiba terus cancel impian suci murni tu haha. tapi jangan ingat aku berblog kerana nak duit ek. tidak sama sekali. aku blog kerana aku memang suka menulis. yelaaaa. drpd blog kite tau hal kawan kawan kite skang macamane kan. kalo xde blog alangkah tak beshnya. sebab skang pon aku bukan berkawan sangat. pegi ofis balik ofis. pastu sesekali musim kawen kawen dpt la jumpe kawan kawan. tu je la. nak hang out sabtu ahad pon bukan ade mase sangat. nak kena layan my baby tu lagi.. wahhhhh baby koooooooooo. ahaksssssss ;D

so, aku blog pon sebab memang suka nak bercerita. tapi nak ceta kat sape? kat ofis skang bukan ade geng joyah joyah macam dulu pon. make aku ceta kat blog je la. heeee.

hari tu ex ofismate aku cakap "aku google pasal blog ko tadi. yelaaa nak tau ape ceta ko skang" u see u see. tu la gune nya blog. betul tak ayuni? eh tersedak ayuni yang tengah baca diam diam tu. hahahah.

bak kate iklan kat hot fm tu. "hobi pon bole mendatangkan pendapatan pasif tau!" hihihi

anggap je la aku tengah menabung duit kawen ek. sekian =P

4 comments:

dd dudu said...

hik hik gelak sorok2 kat impian yg nak silent 1-2 tahun lepas dpt baby baru wat comeback ;p

hik hik tgh bayangkan, hehe

mun-e said...

hahaha. besh peee buat camtu :P rase mcm semua org pasti tertanye2 ape yg berlaku kpd ku. tetiba senyap. after 2 thn muncul balik

wahhhhh confiden jek.

hahahaha

ciare (^_^)v said...

aku pon dah gatal tangan sgt2 nak cash out nuff ni.tp sayangggg.nanti la time dah dekat2 baby nak kuar.lepas youu nak beli stroller ngan car seat ke ape.hehehe

mun-e said...

wuaaa riban riban tu kalo bole beli stroller dgn car seat. heee. eh lama jgk la tunggu cek tu nak sampai. dekat 1 bulan setengah jgk la. hoho