Saturday, July 24, 2010

bee farm cameron highland :)


sebenarnya kami nak pergi ladang teh boh tapi bas tak bole masuk sampai ke situ.. maka kalo nak pergi kena menapak sejauh 6KM :D

haha. jauhnyaaaaa :P

so, tak jadi. kami hanya mampu menapak ke bee farm and orkid farm yang jauhnya 1KM je kot... heheh. syok jalan kaki kat situ. eh cameron mase ni panas okeh :P tak sejuk langsung. hahah.

beshnyaa mase jalan jalan kat sini. terase macam dalam cerita korea love in vineyard tuh. heheh.

dah sampai kat bee farm. errr memang lebah berterbangan di mana mana aja. hoho. siap ade sarang. euwwwwww geli ~.~

straberi kat sini kurus2 lah. macam tak cukup khasiat. hahah.

orked :)

ni kat ladang orkid.. tapi aku tak masuk pon.. sebab mengantuk, bole??? haha. kesan ubat mabuk tu kot. jadi mengantuk. so aku tunggu kat luar je dengan dorang sambil borak borak. hihi.

mase ni lum sampai puncak kot. memang panas je. hahah. tapi dorang cakap memang cameron skang dah tak sesejuk dulu. sebab banyak sangat dah kena tarah kot. huhuhu. siannyaaa.. time ni aku dah fikir dah "alaaa kalo x sejuk, bile nya aku nak tayang jaket baru ni??"

kehkeh :P


and kawan ku cakap, orang cameron baik baik. kalo kite mintak tahan keta nak tumpang kan, dorang akan berhenti tumpang kan. yelaa sane kan macam situ je kawasan die. besh kan?? cube kalo kat KL angkat tangan nak tumpang? HARAMMM :D (kite nak bagi tumpang pon takut :P)

dan mase ktorag tengah jalan kaki nak g bee farm tu pon mcm ade keta yang bawak slow2 nak tumpang kan. baiknyaaaa orang cameron :')

okay sambung lagi :P


No comments: