Wednesday, June 2, 2010

tengah pasang pelamin hee


kat rumah ku sekarang sedang kecoh pak andam pasang pelamin :)

2 pelamin - 1 untuk nikah 1 untuk sanding. hehe.

okay la. tu je nak bagitau. haha. gambar takde sebab update gune pc kat bawah pc takde blutut so cemane nak blutut? hee. kalo nak tau datang rumah okay :P

emm okay x rase tak sabar nak tunggu turn bila tengok orang pasang pelamin ni?

hahahaha. sekian :P

2 comments:

surney hasniey said...

slalu tak dapat buka blog ko kat opis aku...mungkin sbb byk sgt gadget kot...huhu...

mun-e said...

yeke hasni? stakat ni termasuk ko dah 3 org kate x bole bukak kat ofis. haha.

blog aku kena ban dgn ofis korg kot :P