Tuesday, June 15, 2010

takpe, kite kasi can :P


ok la kan sehari je tak update :P penat laaa uolss~~ i penat~ hiks :P

penat berpuase kot. smalam puasa. hari ni puasa. hee. insyaAllah esok pon puasa. insyaAllah. semalam adalah gigih. balik kerja terus pom pam pom pam masak nasi dan goreng sayur di dapur. wahh kalo mak ade ni mesti mak bangga. padahalll masak sayur je kot. haha.

itu semalam. hari ni berbuka puasa dibelanja. hihi murah rejeki ku. cewahh. padahal belanja ade sebab. haha. tau tak, demi bola RR sanggup belanja ku nandos. cisssssss :P aku cakap kamis ni nak berbuka posa same2. tapi kann die kate hari lain bole tapi bukan kamis ni. sebab? sebab kamis ni argentina main.

so aku tanye sape lagi penting? saya ke bola?

die pilih bola korangggggggg.

aaaaaaaaa! nanges laju laju.

tapi takpe, nasib baik aku skang dah bole la tolak ansur sikit. tapi tunggu la ya 4 tahun lagi, jangan harap ar! nanges la air mata lelaki sekali pon. muahahaha


aku pasti order ini kalo makan kat nandos. takmo yang lain dah. pasti ini. ayam tu pasti extra hot peri peri. nyum nyummmm

ni contoh tak baik ya. dah nasi ade fries pulak tu. hihi. condemn menu RR. hiks.

to RR : saya tak kesah world cup 4 tahun sekali keee 20 tahun sekali kee.. saya tak kesah.. lalala~
kamis ni kite makan kenny rogers pulak ye. hikhik larikkkk.

2 comments:

Ainul said...

terliur nyer tgk ayam tu..nyummy!!!

mun-e said...

hihih. bahaya nya kang ainul teringin pulak. kalo teringin cpt2 g nandos tauu hehe