Thursday, June 17, 2010

student zaman skg.. haihhh :P


hikhik. ni student2 along aku. ko tengok student zaman skang??? haihhhh =P

rambut ala ala rangga la.. ala ala guy sebastian la.. haha. tapi yang rambut cam rangga tu comel je kan? hihi. ha pastu ade lagi sorang tu. perghhh datang sedondon dengan awek. pastu tegur aku cam coolllllll je.

aku: "kawan keja amy ke?"
student sedondon: "tak la.. saya ni student kakak awak la..."

fullemekkkkkkk =P ngan pakai spek hitam die. ngan datang sedondon dengan awek. 2-2 tu student. ingat kan dah kawen rupenya belum haha. canggih student2 skang. hiks.

hari tu along aku tunjuk laa gambar kat FB. student die. pergi bercuti. ni cuti couple2 la ni. gi langkawi ke mane tah. pastu gambar posing baekkkkk punye. sekali along ku kasi komen ape tah. tetiba gambar tu dah hilang. hahahah. tau segan dengan lecturer. hikss :P

tah la. aku tak reti benda2 camni time belajar dulu. dah keja baru couple. =P (time study dulu takde orang nak sebab tu cakap camtu. muahaha) sampaikan along aku dengan angah siap bincang2 siap risau2 sape laaa yang jadi bf ku nanti. hahah siot jek. siap bincang time basuh pinggan lagi tu. wakaka.

takpela.. saya nak RR sorang je. 1st and last. hee.

3 comments:

dd dudu said...

tetibe rasa nak nyanyi

if you could see what iiii see~~~
that you're the answer to myyy prayers~~~

mun-e said...

haha. lagu guy sebastian kah itu?? nape x terase nak nyanyi lagu ada apa dgn cinta?? hik hik

dd dudu said...

hik hik sukatilaaa ;p

if you could see what iiii see~~~
that you're the answer to myyy prayers~~~