Saturday, June 26, 2010

selamat pengantin baru ros-idzuan :)

hehe saya memang suka update cepat cepat sementara ade mase dan masih dalam mood itu kannnn. so better cepat sebelum lambat. phew~

memang cepat gile ni haha sebab baru je sampai rumah dalam pukul 4 tadi :P terpakse balik awal sebab ade kenduri malam ni kat rumah. tu pon nasib baik buat catering pastu pasang kemah kalo tak jangan harap la kan nak lari ke puchong kejap heee.

okay tayang muka sementara masih tak comot dulu. haha.

idzuan dan ros adalah kawan seUPM. seCourse. seKolej. seGeng Praktikal kat KTIM (ros je la) haha. tu pon kire. dorang stat couple mase kat UPM lagi. cayalah korang! ;)

hari tu kenduri kat rumah ros di kelantan tapi jauh dan mase tu pon clash dengan kenduri kawan di k.kangsar tapi last2 kenduri kat k.kangsar tu pon tak pergi. hehe. tah pape muni ni :) maka hari ni pergi la kenduri kat belah idzuan. tak jauh. dekat je. dekat puchong. eh dlu kalo sebut puchong kan mesti terbayang buaya kan kan??? ingat tak ade kes buaya sesat kat puchong belas2 tahun dahulu? hihi.

ramai jugak yang datang. ktorang konvoi dengan keta masing2. sebab suma tak tau jalan pastu kad dah hilang :P ade lina, kak fae, wawa, ciare, ezzan, dd, keri dan muni. heeeeeeee. pastu kat dewan ade ja dan adam dan ayah adam. ade ummu dan abdullah hassan. ade iqbal. ade faris. aizu. dan arul. (tapi sara takde?)

pastu ade ofismate ros la. OASian. heee. linda aida haida megat (yeke megat?). haha. sume kenal kat blog :P

eh. gigih betul aku sebut nama sorang sorang kan?? hahaha.


dd adalah pengapit. ciare adalah mak andam tolong mekap kan pengapit :P

comel peyut ciare ^^. beshnyaa ade peyut. hihi.


nak tengok gambar pengantin ke??



pengantin yang cantik dan muni yang muka berpeluh sudahhhhh. :P

dd tuduh aku nak tumpang payung. cis :P

cantik pelamin ^^. cewahhh pengapit :P

okay taaaaaaa :P

6 comments:

ciare (^_^)v said...

mmg awal gile kentang ko apdet :p bestnya kan dpt jumpe ramai2..hihi..aku kuo 4 br gerak balek :)

mun-e said...

yeke. tu la dd ckp ade amek gmbr ramai2 ek tadi. wuaa rugi nya. huhu. xpela yg penting dpt dtg. kannn. hee

rosealley said...

wah, pantas!thanx muni datang:)

mun-e said...

wahh awal ros bangun :P hihi same2 ros ;)

dd dudu said...

buaya puchong? terus aku tanya mak aku

mak aku pun cerita dgn penuh smgt kesah buaya puchong hahahaha

aku xingat ar

Mia-Ina said...

pengantin (ros) sungguh anggun