Sunday, June 27, 2010

selamat hari jadi adam :)


hari ni pergi ke besday party setahun si adam. cuteeeeeee. uh uh. tapi tadi tak terrrrrrkeluar camera pulak. haha. yang ada cuma gambar semalam je. hoo.

ye semalam jumpa adam. hari ni jumpa lagi. yayyyyy! tapi adam tak bape nak main main dengan orang huhu. keee sebab die nak tambah umur sebab tu dia takde mood sangat? ceeeeewah memandai je aku kan :P takpe takpe tunggu die besar sikit. pasti die nak :P

si adam muke masham :P

jaaaa.. sedapnya mee goreng dan nasi lemak tadi dan pulut kuning dengan rendang tok, sambal udang, peparu goreng, ayam goreng, air nescafe, kek batik.. oh kantoi rase semua kan :P (esok nak stat jaga badan balik. wajib!!! huhuhuh)

ayah adam pulak asek kenakan RR saya je :P dah la RR saya tu pemalu. hahah. taklah. RR dia okay je. tapi mungkin aku tak proper kenalkan die kat geng geng UPM kot. atau pon die segan dengan geng UPM sebab geng UPM bace sume kesah die dalam blog aku ni. hahaha. nasib la kannnnnnn :P

korang jangan segan2 dengan RR anggap je die sebagai abang sulung pastu aku pulak kakak sulung. ceeeeeewah. haha. okay tukar topik :P


belikan ini untuk adam. jadi kawan peluk peluk time tido katenyaaaaa =P

ni xtau laaa kalo mak adam yg berkenan pulak kan :P

adammmm hepi besday yang kesatu!! harap adam besar dan besar dan membesar dengan sihat lalu jadi ensem boy lalu aunty muni nak kenen kenen kan dengan anak pompuan aunty yang will coming soooon. wakakak abes la coming soon kan :P lambat lagi kotttttt. hahah.

takpe takpe kena jarak sikit laki dengan perempuan baru ngam :P wahh. merepek sudaaaaaa. hiks. okay bye adam we love you :)


No comments: