Saturday, June 12, 2010

sabtu yang bosannnnnnnn


eh aku tak update lagi pasal majlis perkahwinan along ku kan? hihi. alkesahnya panjang sangat. malas la pulak =P

pekate kite tunggu je pengantin baru tu update sendiri? hee. hamboiii kemain tau orang baru kawen ni. tengah2 malam SMS aku cakap baru lepas tengok lagenda budak setan midnite. saje je bagi aku jeles. nyampahhhhh =P

semalam kami adik beradik kecuali si intan pergi la teman kan pengantin baru melawat rumah sedare. dimulakan dengan lawat rumah pak uda dan mak uda kat sri gombak je. hee. abang ipar baru ku dapat kain pelekat. hikss. hadiah sebagai ahli keluarga baru katenyaaaa.

pastu mase dekat rumah pak uda, ayah ku call dari mekah. wuwuwu. alhamdulillah sehat dan cergas je suare dia. baru lepas asar katenya. suare mak tak dengar la pulak. wuwu rindu mak.. =(

ayah kate time saie die bole la buat sendiri sebab berjalan je kan. tapi time tawaf kan kena lari lari anak, terpakse la orang tolong dia. ayah cakap lagi jangan risau, ramai yang tolong dia mase kat sane. syukur lah =)

okay la nanti ade mase, aku sound la pengantin baru tu suruh die update pasal majlis perkahwinan dia. hihi.

bye~~

-mangsa fiancee yang kesepian time world cup tiba. sobs-

tu la dia orang yang buat saya kesepian tu. jahat kan dia? jom pukul dia. =P

No comments: