Tuesday, June 22, 2010

rumah lepas kawen :P


intenet sgt slow. menyebabkan malas nak update blog. uhuk.

hari ni macam biase. keja macam biase. keja banyak tapi esok cuti tapi keja tak siap lagi. wuaaa cemane tu. takpe buat buat cool je lah rabu nanti =P yang penting, esok mak dan ayah akan sampai pukul 1 pm kat KLIA. yayyyyy!

emm emm nak update ape ye?

ooo. saya dah jumpa dah rumah untuk diduduki selepas kawen nanti, yayyyyyy. awal tak?? haha. cuke cuke. lokasi nya tak nak cakap =P tapi dekat dengan wangsa walk mall, dekat dengan JJ AU, dekat dengan carrefour wangsa maju, dekat dengan NZ! cuke cuke yayyy. hahaha.

tapi tak confirm lagi. tunang ku suruh tengok dulu then baru decide tapi hati ku dah kuat kate kan confirm jeeeee. sebenarnya mane mane pon tak kesah. janji tak jauh dari rumah mak.. mane2 pon tak kesah janji bersama sang suami di sisi. ceeeeeewah :P

sekian :P

6 comments:

seadig said...

Dekat je la dgn hostel ep.

Ainul said...

nak cari umah sewa ke nk beli terus? abg ipar ainul ajen rumah.bgtau la nk area mana.nanti ainul minta tlg dia :)

** best oo dok seumah dgn husbend.hihihii

Mia-Ina said...

betul..yg ptg dkt dgn suami:-)

mun-e said...

sidek: oo yeke? :)

ainul: yeke ainul? sewa je dlu tunggu keta abes bayar baru nak beli rumah. ainul beli rumah tu die yg tlg jugak ke? wahh. nanti bole la mintak tlg die.

mia: a'aa itu plg penting. tak sabar :P

Ainul said...

a'ah dl minta tlg dia gak tp umah kami cr sendiri.cuma minta pandangan dia sgi org yg expert ttg beli umah.ni blog dia :http://fauziahmad80.blogspot.com/

mun-e said...

ohh mekacih ainullllllll huhuhuh