Thursday, June 17, 2010

perfume untuk hantaran


terlebih dahulu. saya bukan lah seorang yang kenal perfume mahal2 ni. saya pakai perfume silky girl sahaja. hihihi.

tapi untuk hantaran, terpakse la belaja untuk kenal kenal perfume yang branded sikit kan..... hee. nasib baik ofismate saya seorang yang pandai bab bab ni. die suka tuka2 pakai perfume yang branded ni. so bole la dapat tips dari die. kalo nak harapkan saya sendiri gi survey, errr.. macam takkkkk je kan. haha.

neway, RR pon tau pasal perfume mane yang femes. nangessss T__T

lolita lempicka.. penah dengar tak?? sumpah aku tak penah dengar. haha.


cantik kan? botol die bentuk epal. siap ade tangkai lagi tu. hihi.

Lolita Lempicka is an enchanting and alluring fragrance that gently balances the sweetness of ivy leaves and aniseed with delicate violet and iris root, and finishes with a smooth hint of vanilla and musk. This sensual fragrance is pure, light, and endearing.

Notes:
Ivy Leaves, Aniseed, Amarena Heart, Violets, Iris Roots, Vetiver, Tonka Bean, Vanilla, Musk.
Style:
A sensual, romantic, and enchanting fragrance.


haha ape ape je la kan description die. hihi. harga die untuk 3.3oz ialah $86. kalo dapat yang 1 set dengan yang lain2 tu kan lagi bagus. haishh mane nak cari ni.. hee.


p/s: survey2 je dulu. tunggu christmas sales baru g beli :P tapi kalo cik huzz jumpe ni kat singapore and harga murah leh la tlg beli kan ek ek :P


4 comments:

seadig said...

Dare!! ^_^

Mama Hanim said...

semuanya cantik2 tu mun-e.. akak kawin dlu xde la botol2 cmtu..huhu..

@ty_farEd said...

cuber carik kat sogo...kat saner banyak minyak wangi taw... :)

mun-e said...

sidek: dare?? ape yang dare? hee

mama hanim: alaa xpe kak, mintak la papa hanim beli sempena anniversary.. hee

ty_fared: tu laa. salu je pegi sogo. every week pegi. hahaha. tapi jarang la nak tengok2 kat perfume tu. harus pg ni. thnx 4 u info ;)