Sunday, June 20, 2010

pengantin baru belanja makan Johnys yeah!


hampeh cisdale betul bole plak karate kid sold out kat wangsawalk. hohoho. kat cineleisure pon same. nasib baik tadi tak kuar rumah dlu. RR je yang kuar awal sebab nak p beli tiket dulu. sekali sold out. hikhik cian dia.

takpela. neway, malam tadi. abg ipar ku belanja makan kat Johnys JJ wangsa maju / alpha angle. hee. pe lagi, ajak la RR skali kannnn :P belanja sempena tolong tolong time kenduri kawen katenya. bagus2. tahun depan ktorg pulak kena belanja. heheeeee.

sedap gile tomyam nya. perghhhhhh. terliur ni :P

aksi tak sabar tapi masih nak maintain muka cute. :P

eh ingat ktorang makan steamboat je ke? harus lah tak.. kannnnnnnn. hahahaha

nasi goreng belacan. muni share cikit dengan RR. hee

nasi goreng nenas pengantin baru. wahhhhh :P

mee ape tah. haha. amry punye.

pengantin baru dan pengantin baru :P

adik lelaki saya. amry. hee

2-2 muka tak siap. takpe. dah malam :P

hihihi. muka berlakon tak sabar nak makan :D

tak nak kalah. hahaha.

okay dah masak. pe lagi, SERANGGGGG!!! hahahaha

saya sangat sangat sangat hepi semalam. sebenarnya memang sangat hepi every time ade RR di kalangan family saya. yela bukan senang nak jumpa. bukan senang nak bawak die supaya die dapat kenal family saya. family ktorang memang kecohhhh. haha. sampai abang ipar baru pon dah pening2 suma suare kuat kuat. hahahaha.

balik rumah terus terbongkang tidor kekenyangan macam ular sawa. hiksss. macih along dan fadlie.. selamat pengantin baru.. heeeee.

oh ya hari ni fathers day kan? selamat hari bapa, ayah. yang berada nun jauh di madinah sana. huhu. takpe, selasa ni kite jumpa. yayyyyyyy!!! hepiiiiiii!!!!!

3 comments:

Mama Hanim said...

wah2..bestnya tu..nak skit..hehe..

whooz said...

apa nih pow pengantin baru..kesian diorang :D .

(tak puas hati x dpt pow)

mun-e said...

mama hanim: hehe. dah jadi bahan baja dah :D

whooz: haha tak puas hati :P