Sunday, June 13, 2010

LBS: comel la lisa surihani tu..


hari ini hari yang indah sangat. hari yang dapat mengubati kebosanan diri. hihi. yelaaa semalam hati ade sedikit sedih sebab world cup dah bermula. ahhh benci world cup! =P

pagi ni kuar awal awal pagi. 1st, pergi breakfast dekat NZ. mcm biase, mamakkkkk puree 2 set nescafe tarik 1, teh tarik 1. pastuuu beli paper. macam biase jugak, the star 1, bharian 1, kosmo 1, metro 1. harga die pon macam biase jugak rm6.30 kuikuikui. harga pon dah hafal sudahhh =P

before pegi NZ, tanye kat RR. nak pergi beli tiket dulu ke nak brekfast dulu? (kes takut tiket habis haha) sekali RR cakap "sygggg mane ade orang nak tengok cerita tuuu. lgpun belum pkl 10 lagi ni.. dah bukak ke wangsa walk tuu"

cisssss :P

tapi memang tak ramai pon yang tengok ceta tu. hahahaha. ade la 3 row je kot penuh.. mebi sebab pagi kot. takpe, tak ramai lagi besh. bole feeling lebih. ok, ceta tu sedih la bagi aku kan.. pastu menghayati la jugak kan.. sebab macam suka tengok farid kamil. hehe. tapiii sekali feeling meeling sengsorang, tengok orang sebelah. ek enennn. TIDO??? terus cancel feeling aku :P

sementara tunggu lagenda budak setan start kan, ktorg pon buang mase jalan jalan kat situ pastu g kat pusat hiburan keluarga tu. pastu main game pukul2 gendang ikut lagu. hihihi. festime main. BESH! rase nak main lagi. sesekali jadi budak kecik pon syiok peeee =P

lepas tengok wayang, kami pergi ke rumah icha! yayy. nak tengok baby faleeq. 2 bulan sudahhh yangchik itu. hee.
(ummi die panggil die yangchik)

kak long icha yang manja dengan antie mu-e. amik die duduk kat riba wahh sampai ke sudah die takmo bangun. goooooood girl =)

haishh kak long ni tak pandang camera pulak =P

camtu la.. good girl. caaaaaaayang die. hee.

yangchik.. mane yangchik???

oooo dengan uncle jai rupenya.. hee.


sekian, tak sabarnya nak ade family sendiri.. ^-^

p/s: antie muni pon comel kan kan cume gelap sikit jeee. kahkah abes la taknak kalah dgn budak kecik. hahaha :P gurau gurau je. hihi.