Saturday, June 12, 2010

keboringan menghasilkan nasi goreng =P


merujuk kepada tajuk di atas.. yaaaaaa. sebab dah boring sangat hari ni asek melepeeeeek je tak buat ape. nak tengok tv, si budak kecik tu plak conquer tengok cartoon cartoon cartoon. so bila angah ku suruh masak nasi goreng, aku pon ON kan je =P

hamek ko gambar sebesar alam =P

try nak buat nasi goreng macam mak salu buat hee. tapi tak cukup pedas la pulak. memang saje tak buat pedas sebab ade budak kecik nak makan hee.

oh ade dialog di sebalik nasi goreng ni.

RR: bie dah sampai kat rumah bad (die nak tengok bola dengan cousin tersayang die tu laa. nyampah)
mun-e: ok. syg baru lepas masak nasi goreng.
RR: nakkkkk
mun-e: tak bole.
RR: nakkk. wuwu :(
mun-e: tak bole. pergi la makan BOLA tu.

huhhhhh puas hati ku dapat protesssssssss. huahuahua. =P

No comments: