Thursday, June 24, 2010

jgn usik kening saya!! =D


haha. bole tak semalam tidor, mimpi kan time nak bersanding. hahah. time mekap bole pulak merayu kat pak andam supaya jangan alter kening. hahahah.

pelik sungguh mimpi itu =P

p/s: dah beli dah hadiah untuk besday boy yang umor nya setahun ahad inii... ^^. adammmm tunggu aunty muni datang tauuuuu.

haishh si encem niiiiiii =P (kembang tak kuncup2 dah kalo mak ngan bapak adam bace ni. hahaha)

gambar curi dari fesbuk mak adam =P

3 comments:

rosealley said...

adam ke tu?nampak lain oh, makin ensem!

mun-e said...

ooo ko tgk kat blog aku ni pastu g kat fesbuk mak adam ye nak cek btl kah itu adam.. hahaha

yee betul la itu adam.ensem kan bakal menantu aku ni? =P

@ty_farEd said...

waa....hensemnyer ur adam...!!! :p hurr.. bercakap pasaL kening...i pon tak nak cukur taw.. tak nak..!! i tak kire mak andam tu nak cakap aper.. i tak nak jugak..!! hahaha..