Tuesday, June 22, 2010

hadiah dari mekah :)


mak dan ayah ku sudah kembali dari mekah, alhamdulillah :) yayyy haha. nak jugak sebut yay tu. hiks.

harus lah pulang membawa hadiah. cuke cuke. hehe. alhamdulillah mak dan ayah sihat. tapi mak sedikit demam. cuaca sana panas sangat agaknya. pukul 1 flight nya landing tapi lama gileeee ktorg tunggu mak ngan ayah nak keluar. dalam pukul 3 suku camtu kot baru dorang keluar. huhu.

aqil dengan jubah dari mekah. hee comel je jubah kecik. :P

okay ni jubah untuk saya. sukaaaaa sangat! :D jenis yang butang di depan dan macam gadis2 arab yang salu pakai jeans kat dalam tu. hehe.


kitorang sume dapat jubah. untuk RR pon ade :P jubah lelaki yang macam pak lebai bawak g sembahyang tu. cam tak sabar nak tengok RR pakai.. cemane la rupe nya kan? adakah macam rupa imam muda? wahh imam muda koooooooo :P

ok la tu je. cecema la. nak tido awal. heeee. hepi sangat mak dan ayah dah balik. yayyyyyy!

2 comments:

@ty_farEd said...

waaa..sungguh cantik jubah tu... :)

mun-e said...

heee. tengkiu :)