Wednesday, June 23, 2010

dh setahun ++ tak demam


akhirnya demam jua :) tapi demam light light je. lebih kepada cecema yang dasat! huhu. malam tadi siap terjaga pukul 4 lebih pastu tak leh tido sebab hidung tersumbat. wuwuwu.

jadi akhirnyaaaa.hari ni, aku MC :P

semalam memang on leave, arini MC pulak. (sambil terkenang keja yang tak siap wuaaaaaaaa) takpela. kalo tak MC pon kalo g keja confirm tak bole buat keja sebab hidung asek berair je. huhu. bersin tak yah cakap la kan. setiap setengah jam 2 kali bersin kot. huhu.

oh beshnya baring baring di rumah. yang tak besh kepala adalah pening sikit. huhu.

ok dah.

4 comments:

ciare (^_^)v said...

aku pon since pregnant x demam lg (hrp2 menten la xdemam ms pregnant). sbb aku ni jenis demam tiap bulan time period. huhu. pelik tp bener

Mama Hanim said...

oohhh cik mun-e pn sama mcm hanim gak.. dh setahun lbh x demam..
amalkan minum ribena ye..hehe..

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

ler...demam ke?? sian...

mun-e said...

ciare: bagus la kan tak demam ^^

mama hanim: haha baru smalam minum ribena tp demam jugakkk :P

along: yeee demam. huhu. cecema. wuwu