Sunday, June 13, 2010

akhirnya... :D


hari ni.. nak menghiburkan hidup yang boring =P

lagenda budak setan 11.30 pagi @ wangsa walk mall! yeahhhhh. before tu breakfast kat NZ dulu. hihihihi.

tata nak kuar rumah dah. gile awal kan? hahaha.

7 comments:

Mama Hanim said...

best tu... selamat bersuka ria ok..hehe..

surney hasniey said...

dah tukar layout jugak?

adakah sekarang ni musim menukar layout? hiks!

ciare (^_^)v said...

standard la zaman bercinta.aku dulu kuar kul7.00 pg balek 12 mlm pon ade.gilo!tp pas tunang ler.pas kawen, hmm, breakfast on bed ler.wakakaka :')

p/s: ini bkn lawak luc** tp serius :)

Nurulhuda|Adlie said...

pegi wangsa walk tak ajak!

mun-e said...

mama hanim: mmg best :D sbb dpt kuar rumah hihi

hasni: tu la kan.. semalam la tgk blogspot ni die mcm upgrade kan die nye setting tu yg try tu. hee

ciare: hahaha. aku tak de la smp 12 malam :P salu balik b4 magrib la hee

nurulhuda|adlie: hihi. dekat ke dengan rumah? :P

Nurulhuda|Adlie said...

dekat sesangat, ni nak g tgk karate kid, pakai baju tido je.. haha..

best x LBS? kureng la for me.. lagu je best..

mun-e said...

pakai baju tido je?? hahaha. hushh dkt sesangat ye. *sambil ingt2 kwsn mane plg dkt. hihi*

haa LBS tu. ape yg kureng ek? mebi die x ceta abes2 kot. sbb tu rase kureng. kalo pjg lagi sikit ok kot. kot laa :P