Tuesday, May 4, 2010

test test :P


test snap gambar guna e72.. heheh.

setiap hari aku park depan rumah ni.. ngeee~ :P

view dari ofis dari tangga belakang. nice kan? ;)

malam semalam tertido awal. patutnya study. wuwuwuwuwu. pastu bangun pulak lambat. wuwuwuwuwuuuuu. kejap lagi nak buat kopi ke nescafe ke kasi celik sikit mata ni. heheh.

lagi 5 hari je nak exam! tak sabar sebab pastu nak enjoyyyyyyy~~

wahhhh macam gaya amek SPM je :P

progress study cemane? haha. perlu ke terang kat sini? :P sebetulnya saya sangat penat dengan kerja skang :P tapi in order tu master kerja sekarang patutnya exam ni memang kena study betul2. sebab time kerja banyak tak faham konsep. haishhhhh. walaupun aku developer tapi harus lah faham overall flow tu cemane kan. aku takmo jadi developer yang hanya master skills je tapi knowledge tentang kerja aku buat tu zero.

suatu hari nanti aku harap aku bole dok bersembang ceta pasal konsep2 insurans segala faedah type2 dia.. segala prinsip die cemane macam sembang2 kat kedai kopi je. hahah. yeah itu azam ku :P

(pastu bole buat side income jual insurans part time. hahaha) ;D

kerja sangat mencabar tapi sangat menarik :)


2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

hehe mesti jauh berjalan kan.. bukit damansara tu memang known for payah nak cari parking.. errr selalu dapat surat cinta DBKL..? hehehe

mun-e said...

haruslah pernahhhhhh. hahahaha. 2 kali dah. tp dah setel siap siap dah :P

semalam kan tengah adjust parking tetiba lalu motor dengan driver motor tu pakai tshirt DBKL. die pandang sane sini. aku pon pe lagi.. start enjin balik, terus drive ke ofis :P

kire kalo agak2 time dorg tengah rancak tu park kat ofis la. heheh.

sgt x berbaloi la bayar parking mahal2 tu. baik simpan utk kawen :P