Sunday, May 30, 2010

suka hati kite la kan? :P


jahat tak?

before ni sape nak add aku kat fesbuk, aku reject kalo aku tak kenal. even ade sesetengah tu kenal tapi saje tak nak add. hee.

tapi skang ni level jahat tu aku up kan lagi. sape kasi komen yang annoying, siap la dia. aku delete komen die!

lalalala~

cth:

aku - Is watching cerekarama @tv3. Macam besh je. Pasal hilang anak. Hehe pengajaran ni buat parents di luar sana. Hooo.. :P
die - maaf ler yer, kureng sikit nak tengok cerita melayu nie..kalau ceta cina & tamil movie tu boleh ler layannn


eh, ade haku kesah ko tengok ke tak ceta melayu?? ade haku tanya ko tengok ke tak? hade hade??? proooooooot! hahahha. geram sampai terase nk kentut sikit kat orang macam ni. kahkahkah.

p/s: RR mesti marah kalo aku marah marah camni ni.. hikss :P