Friday, May 28, 2010

sila remove blog saya dari list blog diet anda :P


kerana malu ooo nanti ade update kat link2 itu yang tajuk nya kawan2 diet tapi tengok menu elemekkkkk makan nasi lemak la. kuih la. fail je =P

harap maklum ye. cara saya jaga berat badan lain sikit dari orang lain. haha. bole kah gitu? heee. (ayat cover padahallllllll :P)

okay, pagi ni bangun super awal. 5.30 pagi =) sebab nya malam semalam tertido pukul 10 pastu 5.30 terjaga solat isyak. hihihi. sebbaik sempat. so mata adalah segar terus online. muehehe. pastu lapar la pulekkk. pukul 7.30 dah cari nasi lemak tepi simpang. heee


nasi lemak kukus tepi simpang. RM 1.20

karipap nenek MPS yang sedap giler dan kuih feveret ku, kuih ketayap. hihi.

sebab itu anda kena wajib remove saya dari list blog diet anda, okay? =P

1 comment:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

aahhahahahahahah!!! ko yg beli kuih tuh rupanya!