Sunday, May 23, 2010

saya minat iwan AF8 :P



dah lewat malam tapi masih segar. heheh. baru selesai kemas2 rumah basuh pinggan sume. nasib baik tadi jamu jamu pakai pinggan plastik ngan cawan plastik je. heeee.

mmg camni la kan? kadang2 kite rase penat sangat sebab buat banyak benda tapi at last rase segar pulak. hoho. dah 1 suku pagi ni. esok plan nak g joging ni. hehe.



neway, iwan no 5 *nangessss. shahir juara af8. ok la shahir. minat jugak la tengok rupa die yang ensem tu kannn. :P tapi iwan die macam ade aura la. care die pandang. care die move. care die senyum ohhhh~ suka sangat die perform yang ade dorang yang lain jadi macam band tu. pastu paling suka die perform lagu warisan wanita terakhir. oh mase lagu ni la aku stat menyedari die ade sumting. auwwww~~ cair~~~ hahaha

wlpn mula mula aku penah kate *kate mix chinese tapi rupe takde chinese ponnnn. hahah.

okay la tahniah kepada semua pemenang. tapi puji la pengetua af8 si norman KRU tuh. bagus la awal awal lagi dorang dah ade single siap video klip lagi tu. kirenya takde la die abaikan pelajar2 af macam yang season sebelum ni kan. hoho.

ok la.. af 8 habis sudah. haha. pasni layan jangan lupa lirik pulak. yeah!

nah video iwan perform yang paling aku suka. hihihihi.



iwan i like u! but i like RR more (cover balik) hahaha

2 comments:

Ezzan Yusop said...

pasni ezzan nk lyan imam muda lak. heheh!

mun-e said...

a'aa laa.imam muda aritu ade yang ensem.

hahaha. tgk yang ensem je :P