Saturday, May 29, 2010

sape nak teman saya g jalan TAR petang ni? :P


salam
:)

semalam kan, petang semalam dalam pukul 3++ bertolak dgn mak, along, angah, amry 5 keta dalam 1 persona hahah pegi carrefour wangsa maju cari barang2 untuk majlis nex week
:)

mula2 nak kuar lepas zuhur skali ngot nget ngot nget tu yang kuar lambat tu hihihi. cari baju kurung ready made kat carrefour tu sekali ishh macam mahal je la pulak. macam tak berbaloi je rase beli english cotton harga 70 hengget. so ingat kejap lagi nak cari kat jalan TAR pulak. pegi sorang sorang je kot..

my bucuk RR tengah on da way g cameron. amboiiiiiii. jangan lupe nak sayur sayur cameron tau tauuuu. hehe.

eh korang tau tak kat selayang ade kedai barang2 murah yang bernama NSK? aku baru tahu. hahaha. macam ala ala tempat borong2 gitu la. harga murah. ramai giler orang pegi kat situ. orang yang kaya kaya pakai keta besar pon pegi situ juga. haha. so ktorg beli paper cup dengan paper plate plastik2 sume untuk kenduri kat situ. pastu beli jugak gula2 as goodie goodie untuk budak2 kat situ.

haaa aku dah dapat idea dah nak kasi ape time majlis ku nanti
:P keh keh.

ok la kan.. takyah g chokit. gi situ sudah. tapi tempat die agak crowded jugak. and macam berkecah sikit. tapi untuk dapat harga yang murah, why not?

ok.. tu je hihi. sambung buat apa yang patut
;)

4 comments:

dd dudu said...

laaaa ko pegi jln tar ke?? puk puk aku xbace blog pagi td.. gi kenduri tghari td pastu gi carik barang2 buat hantaran abang, bersama ma ayah n kakngah kat kerismaya dengan sayangku carefour..

hoho dah jumpe ke barang kat jln tar td?



muni muni masa aku tunang hari tu kan, org2 flat masak kann, barang2 masak dorang sume beli kat nsk, hehe memang murah kann. mak aku ikut pegi masa tu, tp aku xikut, so xtau laa rupe dia cane kat dalam, hoho

mun-e said...

aku kan... akhirnya duduk rumah je buat kerja hahahaha. tetiba mcm x besh nak g sorang sorang :P

eh aku lupa la mak ko g situ aritu. haa mmg murah kat situ kannnnn. hehe. berbaloi baloi~~ hehe

Firdzah said...

~~berbaloi-baloi...korg ni belom jadi mak-mak lagi nih =P

mun-e said...

hehe sejak nak kawen ni memang jimat2 sikit. sume pk nak murah je hihi. b4 ni kalo baju harga 70 hengget tu pakai rembat je. haha. skang dah insaf dah :P