Saturday, May 22, 2010

radio antik


penatnyaaaaaaa hari ni =D

malam ni, kejap lagi la kan.. akan berlakunya aktiviti berkampung di rumah ku sempena majlis perkahwinan kakak ku 5hb6 ni :) jemput jiran+sedare mare.

agenda nya ialah bincangkan la pasal majlis sume sume tu la kan. yela kenduri buat kat rumah kan. so kemah adalah 8 kot. so mesti la kena bagitau pihak yang terlibat mintak kerjasama semua tu kan. jiran2 ku adalah baik okay~~

untuk berkampung kejap ni, antie ita dah offer nak masakkan bihun goreng. antie sue dgn air gegar nya tu. senang mak ku tak yah buat apa apa. hehe. tapi tadi pon mak bebel bebel sebab antie ita taknak mak kasi bawang rencah2 semua tu. kasi bihun je. hoho. see jiran2 saya sangat baik ^^. sukaaaaaaaa :P

hari ni adalah sesi kemas rumah dari pagi. adoiii bermain dengan habuk je hari ni. huhu. takpe takpe. camni la kan kehidupan keluarga. kena la bantu membantu. ceeeeeeeewah! haha. kakak ku aka bakal pengantin, sibuk g ofis siapkan report master nya. beberapa hari b4 nikah die kena present projek final die. hoho.

takpe long, ko jangan risau sangat hal persiapan sini. fokus kat presentation ko tu dulu. cayok cayok!

ha ni haaa.tadi kemas kemas kan.. jumpa ni.

radio antik :P sejak aku umor 2,3 tahun dah ade rasenya radio ni. huhu.

ayah ku la.. nak buang sayang kan.. nak gune macam dah tak ok dah. so simpan je la.. huhu. dah macam muzium dah rumah ku. haha. takpe la.. ini semuaaaa kenangan! =)

2 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

wati..tq la yerk ko tolong2 cover mengemas apa2 yg patut...nnti next year aku ngan pakli laks cover nko yerk...anyway...wish me luck ..

mun-e said...

same2. tapi alaaa.. takyah la cakap camtu. tah2 time aku kawen, ko pregnant 8 bulan haha :P