Monday, May 31, 2010

makcik muni 20 tahun lagi :P


si dd tu jahat gile suruh ramai ramai buat tag yang memalukan ini!! hahahaha. ade ke die suruh uplod gambar kat website ni -> http://www.in20years.com website yang bole generate rupe kite 20 tahun akan datang. haha. ape2 pon ni untuk suka suka je okay~~ tak kan la rupe aku 20 tahun lagi kulit masih tegang gitu. hikhik perasan :P



motif tunjuk gambar kucing dulu????
same macam dd :P nak seprais sepraisss~~ hahaha

okay la.. bersedia atau tidak????




bolos saja dinding itu!!! =))





adeh -.-" awat mulut ku ketat semacam tu?? kui kui kui..

p/s: kekekeke. gelak kat rupe RR lepas 20 tahun. hiks dasatnya :P macam kan rupe mat salleh yang tengah lalu kat highway ahahah.

8 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

wakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakkakaakkak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mun-e said...

cehhhhh! cpt uplod gambar ko!

whooz said...

pakai botox eh??

mun-e said...

hahahaha kejamnya huzz. :P huzz cpt buat! aku dah suruh fir buat tadi dah. hehe

~ ReD ~ said...

ini bukan makcik..tapi nenek muni..kuikuikui..jangan marah haa.;))

mun-e said...

hahahaha

amboiii main kasar naaaaaa :P

whooz said...

dah buat dah..hahahhahhaha..okla ada kedut tang sana, kedut tang sini..hehehe

dd dudu said...

mulut nek muni kene ulser yee nek ;p