Wednesday, May 19, 2010

macam macam :P


last week dapat emel dari HR. mintak semua kasi soft copy gambar berukuran saiz passport. nak letak dalam server. sebab senang katenya nak kenal semua staff. sebab kami sedang expanding kot.. so staff adalah makin ramai maka adalah susah nak kenal =P

hehe tarikh last kena submit 20hb ni.

err tak bebaloi sungguh aku rase nak g kedai gambar amek gambar kannnn. sebab bukan nak buat passport ke IC ke ape pon. so aku suruh along aku tolong snap gambar ku, di kaler dinding ruang tamu rumah yang berwarna biru menggunakan adik lumix.

heheheeeeee.

untuk pengetahuan semua, saya tak pernah try gune photoshop =P so, edit gune picasa 3 sahaja. hahah. lantak la :P buang biji biji di dahi sikit je pon. nasib muka tengah takde jerawat. hehe.

maka.. ini lah hasilnya~~

tadaaaaaa!!! =P

comel tak? comel tak? hikhikhik. larikkkkkkk =P

p/s: gambar tu mmg sengaja size kecik :P

2 comments:

Firdzah said...

sgt menjadi.. comey-comey...tak membazir g amik gmbar lagi

mun-e said...

thank you. ekceli kalo tak edit pon mmg dah comel.

wakakaka. perasan :P