Thursday, May 6, 2010

kejakunan :P


kaki sape lagi besar? :P


aku baru dapat discover something menarik kat hp e72 aku neh :P alaa tak tau la kan kalo hp lagi canggih mesti ade jugak function ni.. so sila ke tepi sikit sape ade hp lagi canggih tu yaa. heheh.

tadi kan try godek godek hp ni time yak ;D tetiba saje la nak try function search.

aku pilih search kat message.. pastu.. try search keyword daus (kantoi tadi dd cakap pasal daus AF8. hahahaha)


sekali pap! wuaa gile la die kuar mesej yang contain perkataan daus tu. wahhhhhh canggihhhh

faham tak faham tak? die bole search sampai keyword dalam msj tu uols. bukan search msj tu dari sape. tapi search word dalam message. waaaaaaa. canggih canggih.. jakun jakun. hahahaha.

okay try lagi. kali ni search picasa pulak :P tadi aku send sms kat kawanku yus link picasa ku

u see u see. ade 1 mesej ade keyword picasa di dalam nya. hahahahaha. jakun jakun :P

maknenya kalo tetiba aku nak fwd link picasa ku kat orang lain kan.. tak yah sesusah nak cek msj 1-1 nak fwd :P lagi worst kalo ko nak cari balik msj yang penting sangat pastu inbox ko pulak ade 1000msj.. kan kan. hikhik. so ni leh terus search je keyword yang berkenaan. of cos kena exact word la kan. hehehe.

okay :P sape2 nak beli e72 tu ni memang aku galakkan sangat sangat lah. hikhik. jommm ramai2 pakai e72. heheh. e71 version lama sikit dari e72. yang upgrade nya tak silap camera from 2.5MP ke 5MP (kalo tak silap info) pastu xde 3G ke ade 3G. hehe. alaa beza harga dalam berapa ratus je. alang alang tu kannnnn. cewah :P

oh e72~ i luv u very mush! muah muah. :P

p/s: aku jakun sangat sebab adik sony ku dulu xde benda ni. -.-

3 comments:

dd dudu said...

muni ;n nape msj ku menjadi mangsa ;n

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

mengongggggg

mun-e said...

dd dudu: hahahaha :P

along: alaa hp ko ade ke?? wahahahaha. sah2 hp ko ade :P