Friday, May 7, 2010

i lurveeeee purple!


hehe tadi minum nescafe so mata sekarang adalah celik buntang =P otak pulak masih aktif. hohohoh. wut to do... terpakse lah bekorban. nasib baik esok jumaat. haishhh penatnya. sape2 yang study + kerja tu, aku memang salute lah kat die. lagi lagi kalo die seorang programmer kat company yang banyak kerja. *salute

heyyy. tau tak. purple is always be my color.

aku tak ingat sejak bila aku minat purple. hihi. tau2 je baju aku banyak kaler purple. lagipun aku rase muka aku sangat cantik dalam kaler purple *perasan =P

semalam g ofis pakai baju+tudung purple. hari ni pon sama. sampai kan pagi2 tadi, ofismate nampak aku je terus jerit "purple lagi??? semalam kan dah pakai purple??" ceh, ini kan identity ku trademark dan sebagainya. heheh.

tapi ade jugak orang cakap muka ku sesuai dengan kaler kuning (erk?) atau dull pink (rujuk pada header :P) tapi yang pasti muka ku sangat tak in dengan kaler biru. kalo aku pakai tudung biru rase macam muka macam tak siap je. macam tak comel. huahua. abes lah perasan :P

neway, nak tunjuk kasut baru. color purple. siap ade reben lagi. mak dd pon teruja uolssss. hahahaha.

beli kat wangsa walk mall time jalan jalan ngan adikku intan hari tu :P

aritu g rumah dd (time die g bandung) nak amek baju tempah jahit dah siap hee.. mak dd nampak je kasut ku ni terus cakap "ee ee comelnya kasut dia.. ade reben lagi tu.. diana mesti suka ni"

kekekeke. comel la mak dd :P

sekian :P

3 comments:

dd dudu said...

muke aku xleh pakai tudung color krim. terus kulit jadik gelap amat serta merta

surney hasniey said...

aku pun peminat purple...asal nak beli baju je, mesti warna purple yang jadi perhatian aku...purple power! ;p~

mun-e said...

dd dudu: ohh yeke? hmmm. aku pon perasan camtu kalo aku pakai kaler biru. huhu

hasni: yeahhh purple power! hehehe