Friday, May 7, 2010

geli mat mat mat mat mat


stat dari isnin minggu ni tiap2 petang RR masuk gym. nak angkat berat katanya.. huhu. isnin sampai jumaat tau die pegi kecuali semalam je sebab semalam kitorang ngedate kejap hee.

tadi tengok kat fesbuk kawan sekolah ku kan hohohho... die upload gambar die tengah angkat berat. hohoho. lengan pon dah berkepak dah. errr sebenarnya aku sangat geli + tak selera langsung tengok body builder yang over.

contohnya macam ni:

tidakkkkkkkkkkkk!!

atau macam neh.

erkkk pelik nyaaaaa =.=

eeeeee muntah darah berkali kali .. wekkkkkks


adehhh habis tercemar blog ku :P

neway, saya suka lelaki yang tough. nak nak kat lengan :P lengan je okay la kannn tak nak lah yang over macam kat atas ni. hoh! mau mimpi ngeri 40 malam berturut turut lepas tengok gambar ni. wahahahaha.

3 comments:

~ ReD ~ said...

serius ngeri!

~* chirpy_chummy *~ said...

woi! apeniii?? uwaaaaaaaaaa!!! aku takoooooooottt!!! mau nangessssss... hukhuk... muni buat..muni buat....sob sob..uwaaaa~~ takoooottt!!! T_T

*aku tros xbaca post ko kali ni..takot glerr..OMG!

mun-e said...

red: ngeri sesangat ;p

mar: wakakaka. jangan la pandang lama2 kalo takut :P