Monday, May 24, 2010

entry garang :P


hehe. aku kan, jenis yang tak berani lantang2 depan2 orang kalo tak puas hati. lantang belakang2 berani la. tapi aku lantang jugak depan2 pada orang yang aku rase kena ajar sikit. cthnya orang yang suka nak condemn cakap orang lain pastu asek dieeeee jek nak menang. sebab tu sesetengah orang kate aku garang padahal aku garang kat orang tu je. ngeh ngeh.

baru2 ni kan, aku dan **** cewah nama siap sensored lagi tu :P perhatikan je tau sorang blogger ni. kemain belagak plus perasan bagus tau die tu. one word tu describe ialah dia sangat BONGKAK. bongkak sesangat.

just imagine level bongkak die tu ibarat ko tengah demam panas pegi klinik kerajaan pastu ko kena tengking dengan nurse kat situ hanya sebab ko pergi salah kaunter. dah la demam. demam panas pulak tu. pastu hanya sebab salah kaunter kena tengking depan orang ramai. aku kalo jumpe nurse cam gitu tobat aku nak g klinik situ dah.

-.-"

kesian la orang camni. sebab die sangat bongkak tapi die tak sedar diri. hmmmm.

korang nak tau ke sape aku cakap tu? ishh tak baik. biar lah aku bebel bebel sorang diri. hahahaha. kate tadi teman tak berani cakap lantang2 ni. jadi cakap sipi sipi je sudehhhhhhh. hahahaha.

sekian :P

ehh poyo gile kan mas idayu tu? tadi tengok jurnal mentor ke ape tah. daaaaa. beriya2 die marah protege die tu sebab nyanyi tak betul. eee tah pape la. seyes serabut la mentor tu. dengan ade si rambut ketak terjah terjah sume tu pastu smalam si mas idayu tu sedik (sengal
+ gedik) konon2 gado dgn mentor2 lain depan camera. ishhh. pelessss la. sepoyo poyo AF pon tak la serabut sangat macam ni. at least AF ade iwan yang cute dan shahir yang ensem. mentor tu dah la muka sume selengeeeeeee je, takde pakej langsung.




omaigod garangnya muni. keh keh keh. :P


2 comments:

Mama Hanim said...

huhu..garang btul n3 nih ye..

relaks2 ok mun-e.. jgn marah2 nti cpt tua..hehe2..

be cool dear..

mun-e said...

mama hanim : entah knp bile nak approve comment akak tetiba ade error pulak.huhu. neway, saya x la marah sangat. hihihi