Saturday, May 15, 2010

cintailah aku.. sepenuh hati..


tajuk entry adalah lagu ari lasso yang baru :P

hari ni menghabiskan sebahagian besar masa bersama dengan tunang terchenta :P tengok ironman2 + beli barang. thanx to u so much bie.. what a lovely day we had. ehem sila bagi laluan. hahahah.

okay okay. kami pegi wangsa walk mall hari ni. dekat je dengan rumah kami. cewah sebut macam rumah kami sahaja. sebenarnya rumah lain lain tapi dekat je lah kan dengan wangsa maju tu. okay okay semua dah faham. =P

before ni tak pernah try makan kat sini.

POPEYE!!! =D

alamak aku saje google google dulu gambar popeye kat wangsa walk yang aku pegi ni sekali jumpa blog cerita dating makan kat popeye. ha ha ha ha. tempat duduk couple tu same okayyy macam ktorang duduk tadi. wahahah. maka adalah malu nak letak gambar kami. letak gambar makanan sudehhhhhhhh :))

set ayam goreng die datang dengan muffin (ke biskut ek?) yang sedappppp rase mcm ayam sikit, tak manis pon. lepas tu mash potato dan coleslow. fries tu tak masuk menu, order a la carte. hehe.

mash potato die sedappppp! terase rempah dekat yang kuah kuah tu. lain la dari KFC punya. cedap i loikeeee. heheh. coleslow pulak aku lagi suka KFC style la tapi popeye punye pon okay, not bad. heheh.

oh ya, RR kate ayam dia rase biase biase je. sama je ngan ayam KFC or mcD. tak beza sangat. yelaa name pon ayam goreng kannnn :P

serius sedap muffin ni. nak kate rase ayam tak bape nak rase ayam la. tak manis. tak masin. rase ayam sipi sipi gitu. adehh susah nak terang. kena p rase sendiri. heheh. tapi sangat sedap. aku suka! hehe.

ni saya punye order. kids meal :P chicken tender dengan muffin tadi jugak. hehe. comes with ice milo.

abaikan model :P konsep kedai adalah ala ala mcD KFC sume tu la. hee. rasenya popeye ni datang dari mexico la. rasenya laaaa. tak pasti. tak check pulak. hihihi.

okay, itu saja :) skang aku dah suka dah wangsa walk mall tu. sebab semua pon ade. laptop HP wayang boling FOS cold storage.. even celebrity fitness pon ade kat sini weh!! serius besh. memang nak cari rumah area2 situ lah nanti. senang. tak yah tengok wayang jauh jauh dah.

hehehe.

okay click sini kalo nak tengok gambar menu menu lain popeye lebih lanjut. hikhik.


2 comments:

Mia-Ina said...

sedap nampak..like kfc gak

biku said...

uwaaaa...xpenah pegi lg wangsawalk mall tuh..mase zaman aku rewang2 kt wangsamaju dlu wangsawalk xwujud lg..
oh..i mish wangsamaju so much (T__T)