Sunday, April 4, 2010

tulah :P


hehe morninggggg ^-^

kesinambungan semalam. yesss MU kalah :P sukanya aku. sebab RR peminat kipas mati MU. muahahaha. -- pompuan ni tau ejek je padahal die tak tau satu apa langsung pon haha. tau kalah sebab tengok orang update kat fesbuk. heheh. RR nak bagitau MU kalah? heh. beliau kalo team die kalah, die diam je. kehkeh. eh besh pulak umpat die pagi2 kan? haha. abes la gue satgi ni :P

ekceli kannn aku okay je die nak minat bola tapi saje dengki kannnn awal2 dah ugut taknak kasi amek channel sports bila pasang astro kat rumah kami nanti. muahaha. tapiiiiii die juga ugut tak nak masukkan intenet kat rumah nanti. erkkkkkkkk. seeeee, i told u. pandai ugut la RR skang ni ;n. tapi okay lah beliau bukan kaki pancing dan kaki modify motor/keta. haaa kaki pancing buang masa, kaki modify motor/keta buang duit. kaki bola at least bagus la sehat kan badan. (pujuk diri sendiri) heheh.

tapi kannn sebenarnya aku harap beliau kaki hias rumah :P


jap lagi nak g makan jCO yayyyyyyy \(^O^)/


No comments: