Thursday, April 15, 2010

tngiang2 lagu jat da da diya fadila.. huhu

tadi pegi nilai rumah mak ngah sebab mak ngah dan pak ngah esok nak gi umrah. ni baru sejam je sampai ni. bila dah penat harus lah tak bole tido kan kan :P mak ngah pak ngah selamat menunaikan umrah ya.. nanti nak kacang arab ya :P

tadi sebenarnya plan lain tadi.. plan lepas kerja nak dating2 kejap dekat sogo. tapi sekali mak ajak gi nilai terus kena cancel. memang kalo terase penat kerja banyak memang nak tengok muka dia.. nak dapat semangat balik.. huuu..

dan sekarang sungguh terase rindu pada tunangku :(

pastu tadi dalam keta dengar kat hot fm sessi ucapan untuk yang tersayang..

rase nak hantar sms je cakap "kepada tunang saya RR, saya rindu kat awak sangat sangat sangat" tapi malu pulak nak hantar -.-"

okay itu je nak cakap. nada penceritaan entry ini adalah senada je. huhuh.

hmmmm.....


No comments: