Friday, April 30, 2010

tensen pk nak pakai apa g kerja. heh.


gud morning! =D

hari ni hari jumaat yayyyy! tau tak setiap kali jumaat mesti aku tensen pk nak pakai baju apa g kerja :P sebab jumaat leh pakai baju santai gitu leh pakai jeans. heheh. so penat betul fikir sebab tak nak nampak formal di hari jumaat.

haha. bole gitu?? orang lain, jumaat la nak pakai baju kurung kebaya sume tapi aku dok pk tshirt mane nak pakai dengan jeans hari ni.

last week pakai kemeja dengan slack (malas nak pakai jeans) dorang kate nampak formal. padahal tu kemeja radioactive tu.. ngee~

okay takpe tinggalkan kesah baju pakai g kerja di hari jumaat ku :P

weekend ni hari ahad balik kampung sebab sedare ku akan berkahwin. wahhhhh 25 dah kawen. tsk. jeles jeles :P eh motif nak jeles??? :P

okay lah sempena hari jumaat yang mulia ini.. nah amek la gambar nih :P



gambar saya berbaju kurung siap pegang telekung lagi tu! hahaha

oh kurus nya mase ni kan. maklumlah sehari selepas berpuasa sebulan :P ni raya tahun lepas ni. hehehe. baju tu ehem ehem hadiah dari tunang tercayang :P

orait, cya! ;)


1 comment: