Saturday, April 17, 2010

okay, hidupku semakin menuju ke alam "dewasa" :P


17April2010 : 4.00 - 6.30pm

icha yang semakin membesar.. dah ala ala model dah skang :P

dah tak sombong dah.. besh antie muni dukung die, bawak die tatih tatih.. haihhh rase nak amek bawak balik rumah je. hahah. pe leh buat, bak kate tunangku.. anak orang, bukan anak kite :P

tujuan utama datang adalah nak tengok adik icha yang baru seminggu lahir + tengok rumah baru mereka. cantik okeh rumah mereka. thanx la to syaiful kerana bawak tour satu rumah tunjuk sume2. nyampahhhh. tau la rumah cantik. hahahaha.

okay pasni dah tau dah port mane nak lepak. lepas kawen, kalo ktorg duk area situ, setiap minggu kitorang datang lepak sampai icha confius adakah aku makcik betul die?? kahkahkah.

tahniah syaiful and kak zue.. rezeki 2010.. rumah baru + baby :) ehem doakan ktorg pulak ya pasni ;)

p/s: gambar baby x snap sebab baby tido.. takmo kaco baby tido..hehe. tapi same je rupe macam kakak die mase lahir dulu.. :)

p/s/s: oh mase kat rumah syaiful tadi.. cousin syaiful berkata kat anak die yang berumur lebih kurang 3 tahun - "salam kakak". apaaa?? kakak??? yayyy. maksudnya aku belum ade rupa nak jadi makcik makcik lagi. keh keh keh.


2 comments:

fir said...

apasal ko tak amik gmbr adik inca
kecewa

mun-e said...

adik inca tu sape?

:P

alaa kecik lg. same je muka mcm icha dulu.