Tuesday, April 27, 2010

oh nugget yang dalam nya ade cheese!


menu dinner malam ni :P nugget ayamas

malam ni tak rase nak makan benda lain selain nugget. hahah. dari petang tadi dah teringat ingat.. wahh haha.

sebenarnya teringin nugget yang dalam nya ade cheese tuuu. ofismate ku yang kenal kan aritu time pegi bukit cahaya sri alam die bawak nugget yang dalam nya ade cheese tu. sedaaaaaaaaaaapnyaaaaaaaa -.- katenya beli kat nugget timbang timbang kat dalam giant tu. huhuhuhu.

haritu tengok kat carrefour takde ponnnn. maknanye memang kat giant je lah yang ade. huhuhuhuhuhu. haishh walaupun giant hanya sekangkang kera jek dengan rumah ku ini tapi tadi tak singgah pulak. wuwu.. takpe la.. mebi esok? hehe.

so korang dinner ape jeeeee? :P

2 comments:

Mia-Ina said...

oohh..ada ek nudget dlm nye cheese ..x tau pulak..teringat produk ayamas yg ada cheese dgn hotdog tu lak..lbh kurnag kot.

P/s: Nak follow my blog kan? plz emel me ur emel address at mia_azarina@yahoo.com

mia x dpt detect ur emel..tq sudi nk follow my blog

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

semalam makan sausage & salad.. hehehe..