Thursday, April 29, 2010

ngeeee~


penatnya minggu ni. syukur lah dah kames. esok jumaat. yabedabeduu :D

okay takde ape pon berlaku hari ni. tapi tadi time tengah tengah bz buat kerja tetiba teringat..
masa awal awal baru lepas couple dengan RR.. hoho.. kire macam hari ni couple esok tu kan.. dia nak panggil aku sayang kot. tapi dia malu kottttttt. so dia tak eja sayang tauuu. dalam SMS tu die ganti sayang tu dengan ":P :P"

hahahahaha

kelakar je. mula mula tu of cos aku terpinga pinga tak faham kan. pastu die terang kan tu ooo baru lah tau. hahahaha.

sekarang bila teringat benda benda camtu buat aku mula mula mencebik pastu ketawa sorang sorang. hikhik.

p/s: rase rase mcm nak buat entry ceta cemane kami bertemu berkawan dan bercinta lah macam dd dan ros buat :P tapi macam kesian pulak orang nak bace. ngeeee. =P


2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

haa buat laa bleh aku baca.. nak baca time bibit2 pertemuan ni.. sapa ngorat sape.. haha.. jgn meleleh sgt.. nanti aku tertido bawah meja..

mun-e said...

hahaha. tu yang susah tu. :P