Sunday, April 11, 2010

metafora sebuah beg :P


hmmm esok kerja. esok isnin. esok kena sambung apa yang belum settle jumaat aritu. penatnyaaa.. penat semalam tak abes lagi. arini sambung penat lagi sebab petang tadi gi cuci rumah kat sri gombak. huwarghhhh ma... ep epppp biase die tu nak sebut perkataan tu :P

neway, esok harus lah semangat nak pergi kerja sebab.....

tadi dah beli beg pack idamanku! yeay! =P eh cik tahi pun nak nyelit jugak :P

puas ku mencari beg pack idaman yang ala ala exec macam ni :P maksud beg exec yang aku nak ialah ia beg pack tapi bukan macam beg pack budak sekolah punya. faham x? :P ari tu dah jumpe kat JJ wangsa maju tapi mahal yang amat. tak berbaloi langsung. plus nampak macam murah je tak nampak macam beg mahal ponnn cume harap dekat bentuk die yang cute je. huhu.

sebab tu aku beli jer beg yang colorful tu. haha. tapiiiiiiiiiii 3 minggu je aku pakai beg tu pastu aku pakai henbeg jer pegi kerja. sebab rase cam segan la pulak macam orang tengok macam main2 je budak ni g kerja. silap2 orang ingat aku student institute help dekat dengan ofis ku hahaha. takde lah :P tak pk camtu ponnnn. sebabnya ialah beg tu tak leh berat sangat. bile berat jek cover die terbukak sebab cover die tu melekat guna 1 butang je. huhu. tu laaa mase beli tak pk. dush dushhh

so beg tu turun taraf jadi beg dating sudehhhhhh haha. eh patutnya sebut naik taraf bukan turun taraf :P

iklan premium roast coffee mcD :P (tapi nape mcm lebih nak tayang muka dari coffee jek? :'D)

yeah dengan beg baru ni pasti aku akan nampak seperti seorang exec. yeahhh baru la betul. muahaha perasan jek :P tah2 same jek :P ala pape la janji aku suka kerana dapat beli leather beg yang murah huehue. tapi of cos bukan glemer brand punye. brand die ialah PRIMA. korang penah dengar ke? hahaha. i will never spend RM200 just for a beg. gilerrrr ape. baik aku simpan tuk mase depan :P takpe yang penting bentuk die cun macam beg exec. :P motif ulang sebut sebut exec banyak banyak kali??? ;D

haruslah penting okay~~ RR salu tak faham aku. macam aritu time pilih2 beg, die pening kot tengok aku kejap belek ni, letak. kejap belek tu, letak. pastu die kate "bukan beg same je ke fungsi die???" hahahaha. tu la orang laki. orang pompuan ni lain tau!

saya mahu beg. tapi saya mahu beg yang bukan sekadar beg.

faham tak ayat ni?


2 comments:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

kiter tunggu bag pack free drp IBM ker microsoft ker..hehe..

mun-e said...

ngeeeee~ nak tgu yg free tah bile la nak dpt. huhu