Thursday, April 22, 2010

live from ofis..cewah!


Pertama sekali sila abaikan disclaimer kat bawah tu. nanti balik rumah aku edit kasi remove sama dia :P biase lah update pakai emel ofis. disclaimer tu tak reti nak remove. memang ade. sape guna lotus notes, reti tak nak remove? :P tapi aku rase memang tak bole nak remove ponnn hekhek. takpe biarkan die :P


saya memakai pin dd dudu.. anda bila lagi? ewahhhhhh. hahahh.

pstt pssttt nak bagitau sikit. bulan 2 hari tu lepas CNY aku tak join mereka lunch konon2 diet la kan. hampir 2 bulan aku tak lunch. lunch dengan roti/oat/milo jer. tapi berat umang haihhh statik jek. susah giler nak turun. maka aku sudah bosan makan roti sorang2 depan pc :P

jadi sekarang aku sudah start balik lunch bersama mereka. dah sebulan kot dah lunch bersama semula. tapi megik!! berat ku ade penurunan. pagi tadi timbang sudah kembali ke berat masa bertunang hari itu yayyyy ^^

sebab apa ya? sebab aku minum tea mix herbalife semula. hehe. thanks to kakak ku kerana ajar kan step 1-2-3 kat aku :P pastu ukur lilit montot pon dah kurang 1.5cm wahhh. best best. cuma peha lum turun banyak lagi la. heheh.

eh pasan tak peha fafau skarang tak drumstick dah? ape rasia die ek. kena tanya ni. hahah.

ok la tu jek :P buat kerja buat kerja. hehe. sekejap je kan minggu ni? esok dah jumaat dah waweeeeeeeee ~(^,^)~


4 comments:

dd dudu said...

perenggan pertama tu banyaknye perkataan 'remove'

hik2

wahhh makasih2 dah pakai pin dd dudu dan meletakkan gambaarrr, yeayyy sukeee sukeee \(^,^)/

note: kelakanyee disclaimer tu, kui2

mun-e said...

haha. suka nya :P

note: nyampah dgn disclaimer tu.tiap kali tekan button send pasti die wujud. nyampahhhhh

eh huduh btl bile update dari emel. pasni xmo update lagi la.. ngeee~ :P malu malu blog jadi huduh. hehehe

pestisid said...

ko x tau ke fafau gi sedut lemak. tihtih

mun-e said...

cehh memandai je ko. hahah. tapi peha die mcm dah kurus je kan kan.