Saturday, April 24, 2010

kesah ayah dan hari pertama persekolahan saya :P


tag kesah pertama di hari persekolahan.

alamak sekolah rendah seyes tak ingat. tapi sekolah agama ingat ingat lupa. hehe.

hari pertama pegi sekolah agama waktu tu umor ku 6 tahun. bukan la sekolah betul2 sekolah tu tapi die buat kat rumah orang. atau lebih tepat jika aku sebut sebagai pegi ngaji instead of pegi sekolah agama :P

hari 1st day ayah ku hantar. naik motor vespa. dekat je dengan rumah. hehe. prottt pe pe pottttttt. hahahaha bunyik vespa :P

sampai sampai je. aku nampak ustazah yang berpurdah hitam tudung labuh hitam hanya nampak mata je.. terus aku meraung raung nak balik. wakakakakakaka.

dan pengakhirannya memang aku terus balik. hahahahahaha. mesti kuat aku meraung sampai ayah ku terus bawak aku balik :P

itu je. pendek kan ceta ni?? ;D

oh sebut pasal vespa.. lepas lepas tu g ngaji masih lagi naik vespa mebi sebab time tu umor masih kecik kan.. dah lama lama tu baru jalan kaki dengan kakakku dan bile aku dah besar sikit darjah 3 camtu baru jalan dengan adik2 ku. aku plak jadi kakak time tu. ngeeee :P

bila time naik vespa tu kan.. yang aku ingat selalu lah selipar ku terjatuh dari kaki ku yang kecil ini. hahah. vespa kan die macam kembung sikit kan.. selipar salu terjatuh. pastu nanti ayah ku kena la patah balik amek selipar kecil ku yang tercicir itu. hihi. comelllllllll :P

time tu laa comel. cube sekarang cicir2 camtu. kena marah okay~ hahaha


3 comments:

dd dudu said...

hhiihi comelnye part pata balik kutip selipar tu hihi

muni, nak dgr kesah bas sekolah ko!!!!

mun-e said...

alaaaaaaaa. aku sengaja ceta pasal sekolah agama sebab malas nk ceta pasal bas sekolah tu.

kakak aku sampai skang tak puas hati dengan aku tau. kekeke.

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

benci betul aku sampai skrg! bongok aaa kau! Mcm org gila aku carik kau!