Saturday, April 3, 2010

hrp2 MU kalah! huh!


ayat untuk RR aka mr fiance:

amboiiii~~ mentang2 MU lawan dengan chelsea malam ni, i call u tak angkat pon yeaaa. ni mesti saje tinggal fon dalam bilik ni. pukkkk~~ rasekan pukulan gadis comel secara bertalu talu~~~ :P

kepada anda anda anda yang masih belum punya pasangan, cari la pasangan yang tidak minat bola ya. itu lebih baik yaaa untuk mase depan. hakhak.

p/s: RR kate bola itu passionate die. yelaaa.. wuteverrrrrrrrrrrrrrr~ :P

5 comments:

ciare (^_^)v said...

alhamdulillahhh MK tak minat bola 100%..terima kasih YA ALLAH..:)

hehe...nampaknya ko kena la blaja minat bola muni...;p

mun-e said...

tak nak belajaaaaa. tak nak tak nakkkkkkkk. wekkkkkkkkkkkkkkk

- wek kat RR :P

~ ReD ~ said...

wokeh. Man U kalah..2-1.waaaa!!!!

Mia-Ina said...

mmg pun,kwn ckp..laki ni klu dia dh minat,,,dia x peduli isteri dia kat sblh...asyik layan je hobi dia..melainkan isteri dia cuba meminati hobi suami.,.

mun-e said...

red: tu la. padan muka kalah! kena tulah kite la tu. muahaha

mia: tu la pasal. tp kite lagi prefer die gile bole dari gile pancing. pancing lagi bahaya ooooo. lagi 1 xsuka laki yg addicted modify keta gile2. nasib RR x :P