Tuesday, April 27, 2010

gambar desktop terkini :P


harus lah gambar mase bertunang! hihihih.

okay. nak tido dah sebenarnya. tapi nak share cerita sikit hehe. siang tadi tetiba terfikir nak tengok kalendar. and raya tahun ni insyaAllah 10 dan 11 september. hari jumaat dan sabtu. hoho.

korang nak cuti hari apa? =D gile awal. ngehngeh. tapi 16 sept minggu berikutnya tu malaysia day uols.. haruslah minggu tu cuti 4 hari sederet terus kan? ngeh ngeh ngeh.

nampak gaya nya.. mebi aku stat cuti 9 hb (4 sure dapat half day) atau pon paling awal 8 hb. hikhikhik.

tapi for sure jugak akan carry fwd cuti 8 hari ke tahun depan. ateeeee next year kan teman hendak kawen :P simpan simpan cuti untuk kawen gitu. wahhhh~ :P

ohh bab bab ni memang laju je pandang ke hadapan.. muahaha ;D

so korang pon pe lagi. plan la cuti cuti korang. heheh.


2 comments:

~ ReD ~ said...

yg penting x ganggu cuti kawen..kan?:D

mun-e said...

yeszaaaaaaaaaaa :P

dah kire dah. carry fwd 8 hari. cuti kawen dapat 3 hari. so 11 hari leh cuti lama lama yayyyyy ;P