Tuesday, April 13, 2010

entry adalah tunggang langgang.



apaaaaaaaa? 26 hari lagi nak exam! omaigod~ sempat ke ni. hukhuk.

okay type cepat2.

before naik makan kepek sambil berjoyah dulu [^-^]

dari kiri - mr.RN, mr.AA, miss AN dan miss MW. wahhh tetiba nama nak rasia rasia :P

mula2 kena panjat tangga ni. lenguh gilerrrrrr. lambat aku naik sebab stop banyak kali. kantoi badan berat :P ceh tengok saiz pon sudah tau. haha.

panjat panjat tengok atas sambil berfikir. apesal aku tak sampai sampai lagi ni?? huhu.

okay. benda ni bole buat aku tak tido malam sampai sekarang tambah dengan pakej kecut perut tiap kali tingat. [-.-]

wut the fishhhhhhhhh? hahahaha. giler! sangat giler! aku tak buat yang ni. nasib baik boleh skip. buat yang lain. hahahaha. kalo takkkkkk, pasti kecoh 1 hutan ade sorang pompuan yang badan comel2 jerit2 sebab tersangkut kat tempat ni. hahah.

giler weiii nak suh buat lompatan ala2 tarzan kat sini. dah la jarak antara 1 papan tu dengan papan lain sangat jauh. kalo rancangan fear factor tu bole la jugak kalo dah jatuh akan terapung situ pastu jentera tu akan turun kan ko tapi ni??? kalo ko terjatuh ko naik la sendiri ya. pokok itu tak kan bergerak ala ala jentera masuk bawah tanah untuk turunkan ko.

buwahahahaha. nanges kuar darah kat hidung :P

yay berjaya!! =D

sebenarnya banyak lagi la halangannya. tapi takde la sume amek gambar. ni pon aku gune gambar ofismate :P so kredit to ofismate ya. hehe. aku nye camera haruslah simpan. hush kang sesia je kalo bawak naik atas tu pastu jatuh. huhu. tu pon brooch aku bile aku turun2 je tengok hilang sebelah :P


tingat dulu ade gambar mcm ni dengan dd dan pae :P ciare pasti kenal yang di tengah tu. kawan2 cosmopoint plak pasti kenal yang hujung tu. haha. wat a smallll world :P

beg adalah sponsor :D

okay tu je :P

taa!

5 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

pergh gayat sihh.. tinggi tuuu.. agak2 kalau aku panjat skytrek..berat aku ni dorang bagi tak..?

mun-e said...

mestilah bole :) benda yang pakai kat pinggang tu leh tampung org berat sampai 5 tan kate nya.

hehe. alaa ko mesti x cukup challenge la. ko try amek yg extreme terus lah. haha. yg ni big thrill yang sederhana.

Apizolla said...

erm... tu chan2 kan?

whooz said...

apsal gambar kat board tu gambar monyet?

mun-e said...

apiz: yaaa itu chan2.. hehe

huzz: sebab bukan gambar kambing :D