Friday, April 16, 2010

dah lama tak beli baju baby :)


dan juga borak2 pasal baby :) maklum lah.. kat ofis sekarang takde makcik2. kat ofis lama dlu ramai makcik. haha. GURAU je okeh :P

insyaAllah weekend ni nak jumpa icha yang baru dapat baby bro ^^. pegi sogo semalam dengan RR sambil menyelam minum air.. sambil dating sambil cari baju baby hehe. haish perasaannya indah sungguh. sambil pilih2 sambil berbunga riang berangan dalam hati. muahahahahaha

neway, RR sungguh jeles betul dengan icha. katenya, aku kalo pasal icha.. sungguh amek berat. kehkeh. ape la dengan budak kecik pon jeles. tapi yela.. sape tak suka dengan icha. she is sooo adorable ^^


ni mase nak dekat setahun kot. abi die kasi pic ni. kredit to abi :P

debar2 nak tengok muka baby bro.. same ke dengan kakak die mase lahir. hehe. lahir2 je berat 3.25kg. bole tahan :P

comei kan? :P baju paddington bear :)

hehe. soryyy antie muni tak reti nak beli apa.. takmo beli yang 1 set tu.. sebab tak tau baju dalam tu cemane. dulu untuk icha antie muni silap amek daaaa. yang dalam tu baju baby boy rupenya. hoho.


haruslah ade untuk kakak nya sekali... ^^ kak icha yang cute miut alololo caaaayang dia :P (saje bagi RR lagi jeles hahah)


hehe.. bile lah nak ade uncle jai & antie muni & baby :P (kawen pon belum lagi.. berangan lebih.. dush dushhh)

okay tu je :P tak sabar nak jumpa adik icha!! ^^


4 comments:

surney hasniey said...

comel je icha... ;p
aku ni pun tengah cari hadiah untuk 2 orang baby...pening, tak tau nak beli apa...

Firdzah said...

comel la icha tuh..

dd dudu said...

nape icha ni comel sgt,huhuhu

rase nak curik jek

wah gitu

mun-e said...

sume: thanx lah puji anak angkat i ni comel.. biaselah ikut mak angkat die.

kahkah. suka2 angkat sendiri :D