Wednesday, April 7, 2010

(^.^)


hehe hari ni sangat memerah otak. penatttttt :P tapi aku suka sebab dapat setel 3 drpd 6 request. wah hebattttt. ceh hebat la sangat. jumaat ni deadline. huhuhuhu. sebab tu malam ni rase tak dapek la den nak study. kepalo den ponuh! jenuh! lotih! haha kan dah kuar bahaso omak den =P

cepat lah sabtuuuu. sabtu ni nak relaks kan minda dengan berSkyTrek kat bukit cahaya sri alam bersama colleague tersayang. haha tersayang la sangatttttt. ceh.

okay sebenarnya tak tau nak update pasal ape. tapi tertekan link post entry plak :P

em... RR i luv u! tetiba.. :P


RR versi cartoon :P

neway, ade satu hari tu. aku suruh RR cakap 1 word yang describe pasal diriku. maklumlah dah lama bersama kannn. dulu2 die kate aku "comel". ehem. tapi ari tu die kate aku...

"bengis".

apaaaaa??? BENGIS??!!! pangggggggg kanggggggg

ha tu la yang die kate bengis tu. sikit2 nak panggggg sikit2 nak pukkkkkk. hahahaha. ok laaa. faham faham :P so 1 word that describe him nowadays is

"manja-mcm-kucing"

maawww mawwww ~~~ =D

p/s: aku sekarang adalah secretary kepada ibu ku yang giat memulakan bisnes nya :P cayok mak! semoga berjaya mencapai cita citamu untuk menjadi jutawan. hehe. amin :)


No comments: